LOJA AGJENTURORE ARABO-GREKE NE NJE ALTERNATIVE TE RE MAFJOZE :DIVORCI MASHTRUESVE LORENC STAFA, ABEDIN RAKIPI, AGIM XHEMALI NGA FESTIM LATO !!!

LOJA AGJENTURORE ARABO-GREKE NE NJE ALTERNATIVE TE RE MAFJOZE :DIVORCI MASHTRUESVE LORENC STAFA, ABEDIN RAKIPI, AGIM XHEMALI NGA FESTIM LATO !!!!

http://groups.yahoo.com/group/tschameria/message/6434

http://groups.yahoo.com/group/cameria/message/5241http://groups.yahoo.com/group/cameria/message/5242http://groups.yahoo.com/group/cameria/message/5244 nga :Grand Myfti xxxxxtano
OfflineSend Email


Le te fillojme edhe njehere te shtjellojme lojen e re te laramaneve te cilevepasi ua mbyll gojen dhe i rregjistron ne forum, fillojne e kerrkerijne serisht.Le te kujtojme sa me poshte per te kuptuar ne realitet psikologjine mafjoze temashtruesve te mesiperm :
http://dir.groups.yahoo.com/group/tschameria/message/5558
http://dir.groups.yahoo.com/group/tschameria/message/5553
http://groups.yahoo.com/group/tschameria/message/5963


Nga permbledhja e mesiperme del qarte se bashkepunetoret jane : Festim Lato,Abedin Rakipi, Agim Xhemali si protagoniste te videoklipit por edhe te gjitheata te cilet gjate kesaj kohe i kane mbrojtur dhe jane munduar vazhdimisht qe meinjorancen e tyre te devijojne punen per çeshtjen.Te gjithe anetaret e vjeter te forumit e kujtojne mire diksutimin tim ne fundtetorin dhe fillim nendorin me MASKARENJTE E "kamerunit", kur gjate nje jave tetetorit qe nuk isha ne forum e pranishme Abedhinosi shkoi aq larg sa krijojiedhe blogun e famshem per mua...Por le t'i kthehemi fund tetorit dhe fillim nendorit.jane tashme te dokumentuara ne internet mesazhet e "lym dylyrit" "trim" me petalakrori ne vend te fleteve, i cili mbrojti me aq zjarr Abedhinosin, AgimXhemalin dhe Festim laton pas botimit qe dergova ne forum te shkrimit mbi LojenAgjenturore te Festim Lato-s. A nuk ju kujtohet qe ishte pikerisht saje atijdiskutimi te cilin e kam perballuar deri vetem, por arrita qe ministria ejashteme greke te deklarohet pro pavaresise se Kosoves ?A nuk ju kujtohet se ai qe ngra xhamia ne Illinois te Chicago-s (Ilir Ademi)doli hapur ne mbeshtetje te gjithe ketyre horrave dhe dergoi edhe nje shkrim se"çamet do te luftojne" ne anglisht ?Por le te vazhdojme deri para pak kohesh, kur te gjithe keta horra deklaroheshinkudner Lidhjes çame dhe perdoren edhe teknikat e bas-arabise per te na sajuaredhe seminarin e fund shkurtit 2008 te "shoqates çameria" ne Tirane... e nukeshte çudi qe tani qe u dolen lakrat ne shesh te ngrihet ndonje Lorenc Stafa,apo ndonje Arben rakipi (i aferm i Abedhinosit) e si "studjues" leshi pasi tepellase mbi Janinen e Turqise ne seminarin e lart-permendur, t'u jape edhe nganje kafe kaqoleve te PDI dhe te shoqates çameria ne Tirane per 'tu mbyllursqepin e per t'i vene nen hyqem... por s'ka gje se ata kane frike te lidhin edheushkurrin e brekeve, eprse te mos pranojne kafe ?Le te vazhdojme akoma : a nuk mund t'i gjeni dot kollaj ju mesazhet mbeshtetessete Lorenc Stafes e kompanise si edhe te "tano turkut" shurres te forumi ikamerunit, nga ku te shihni se si e kane perkrahur ne vazhdimesi Festimin e "gjore" ?Apo qe edhe i kaluan e reklamuan lajmerimin me te fundit per 500 viza.Kisha ndermend te shkruaja per trafikun e vizave si manover e rradhes eagjentures greke, por thashe te mos shkoja aq larg dhe punova per demaskimin eaktivitetit te Festim lato-s gjate gjithe ketyre diteve duke ju rikujtuarvideoklipin e vjetshem ku Rakipi, Xhemali etj. jane bashkepunetore.A nuk ishte Rakipi qe me beri thirrje t'i bashkohesha Festimit ?A nuk ishte Festim lato ai qe i ka shkruar sali Bolles qe te behej ndermjetesdhe te me pajtonte me Rakipin (une e kam mesazhin privat te Sali Bolles ne Newyork qe me kerkon t'i bashkohem Festim Lato-s se gjoja ky festimi do te mepajtonte me Rakipin i cili aktualisht po do te laje duart).

Me poshte mesazhet e mia per personat ne fjale :

Subject : ne lidhje me Abedin Rakipin
Sunday, June 1, 2008 5:33 PM
From: "Moderator lidhja-çame" <http://groups.yahoo.com/group/tschameria/post?postID=MyXDY_EVnC9q2F7p9oLP3AgoLTDwmGGILBp_Tqwp8JAm5xpL4cZkR_c6oO7imIXIvP26_0tOwi__hYBRDZ7nlNjHdp_3>
View contact details
To: s_bollati....


I nderuar Z. Bollati !Une mendoj se duhet te distancohemi nga Abedin Rakipi.kam qene e para une (e jo Ju) qe e mbeshteta ne lajmerimin e tij ne internet eme pas kur konstatova dekonspirim u ldistancova. Une mendoj se fakti qe dikushmerr ne telefon ose jo Nuk duhet te kete rendesi te veçante per sa kohe njetelefonate eshte thjesht si nje mesazh ne forum.Ju nuk e keni takuar kurre Abedin Rakipin : si mendoni ju t'i besoni e per meteper ne nje kohe qe ai ka perdorur vazhdimisht informacion fals dhe manipulim.Une mendoj se ashtu sikurse ne USA vepron vetem NJE organizate Came ashtu edhene Europe duhet te veproje vetem nje ndaj duhet te jemi te vendosur ne veprimettona.Si mendoni ju : qe qenia i dyfishte dhe i lekundur do t'i sherbeje mbarevajtjesse çeshtjes? Aspak !shpresoj ne mirekuptim dhe mbi te gjitha ne nje takim sa me te shpejte po qe emundur per ju ne PDI gjate kesaj vere ne se vjeni ne Shqiperi.

Edlira Xhemo